GeNg BLoGGiNg

Tuesday, 3 May 2011

ShoRt SemM...BosAn!!...

Assalamualaikum sume..
tgk tajuk tu..mesti tau kenapekan...xde tajuk n cite nak cite sebenarnye..
sebab bosan yang tahap dewa ni la aku buat ntry..
arini merupakan 1st day tuk sem ni..tp short sem jek..
aku baru balik ukm ni maghrib td..so klas pg td ponteng la kan..
bkn sengaje tp terpakse sebab xdapat tiket nak blk cni semalam..
sampai cni jek..tgk2 hostel mcm xde orang jek..
boleh dikire la bape ketul yg ade ni haaaa..
(dlm hati..baik aku balik cni ahad nnti jek..hmm..)
di sebabkan aku x de rumate,aku pon lari duk pindah bilik membe aku..
dorang sume memang xde rumate..so single2 je la tuk sem ni..
napelah sunyi sangat hostel ni..
rase bosan dah mule menguasai..hahaha..ni baru ari pertama ni
hari seterusnye cam mane la aku ni kn..
dah takdir kos aku ade short sem..so follow the flow je lah..
esok ni nak buat pe ek pas abis klas...............???..hmmm...
esok sambung cte..kite tdo dlu lah ye...
sebelum tdo meh tgk pic ni..cute kn....
hehehee....gud nite..

...time kasih sudi bace..awk komen,sy suke..^__^..

0 comments:

Post a Comment