GeNg BLoGGiNg

Friday, 25 February 2011

bikin jiwa sentimental

hari ni aku berjaya abiskan tengok cte
LBS the series..akhirnya..hehehe..


haaihhh..memang puaslah rase sebab dapat tengok 
dr first episod sampai la abis
kalau nak tengok kat tv
harapanla dapat tengok hari-hari
kalau la umah aku sebelah je ngn ukm ni
kan bagus
xpayah la aku duk hostel..haha
dari cte filem sampai la the series ni
memang aku jadi peminat setia..best giler
kadang-kadang memang x logik
dah tengok bape kali pon menangis beria-ia
payah la aku macam ni..jiwa sentimental..
hahahahaha....
nasib baik la esok cuti
dapat la aku selamatkan mate bengkak ni
memang feeling farid kamil ni belakon
bikin aku jatuh cinta sama dia..kahkahkah..

p/s: awak pencuri hati saye kelas satu..hee..:)





...time kasih sudi bace..awk komen,sy suke..^__^..

Thursday, 24 February 2011

my little LiLO

hari ni cume ade klas tutorial je
tp anggap je la macam tak de klas..hehe..
so..jom rayap-rayap..
hari ni kuar siar-siar g kLcc ngn en ezwan ngn my little LiLO
sejak LiLO ni wujud dalam hidup kitorang
seronok sakan + bahagia terlebih kadang
hahaha..
haaa...ni la LiLO nye..


LiLo ni sebenarnye en ezwan yang punye tp 
kira mcm cik cempaka punye jugak la
nak dekat 3 bulan dah LiLO jd peneman en ezwan
jadi pengganti cik cempaka la kononnye
haaihh...maklumlah cik cempaka membusy kan diri untuk
membace buku-buku pelajaran
 my little LiLO sgt suweett 
adenya die bertambah-tambah la
kasih sayang antara kami....kihkihkih..




...time kasih sudi bace..awk komen,sy suke..^__^..

Monday, 21 February 2011

Cinta kita cinta abadi….

Sejak dari dulu ku menyintaimu
Kau tahu begitu namun kau berpura
Ku masih teringat kau peluk diriku
Yang telah membuat ku menyintaimu
Sudah berapa lama diriku ini tak bertemumu
Mungkin ku harap jua
Kau merinduku sebagaimana ku rindumu

Cinta antara kita
Tiada penghalangnya
Walau akhir usia
Ku menyinta dirimu
Ku hanya menunggumu
Mengata kau cintaku
Ku kan berjanji menyinta mu sayang

Setelah kau pergi jauh dari sisi
Tiada ku cinta selain dirimu
Ku ingin bersama denganmu selamanya
Walaupun sehingga ke akhir nyawa
Mungkin kau tak mengerti maksud ku dulu pada dirimu
Kini ku kan menyinta dirimu itu sehingga ke akhir waktu

haiihh..ni time zaman kanak-kanak lg..hikhik..
p/s:jgn duk gelak2 ye..



...time kasih sudi bace..awk komen,sy suke..^__^..

Saturday, 19 February 2011

Kalau ayah masih ada

terasa rindu bergurau
bergelak tawa dengan ayah
kalau ayah dapat melihat keadaan anak-anak dia sekarang
alangkah bahagia nya hati dia
segalanya berubah dengan pemergian ayah
aku menjadi lebih berdikari
along dan angah lah jadi pengganti memikul tanggungjawab keluarga
kalau ayah masih ada
ingin rasanya aku mencium tangannya seperti selalu
ingin rasanya memeluk dan mencurahkan kasih sayang
kalau ayah melihat aku sekarang 
berada di menara gading
betapa gembiranya hati dia



sekarang..tinggal ibu permata hati aku..
sesungguhnya aku amat menyayangi mereka...
semoga perjalanan ayah sentiasa dibawah lindungan Allah...amin
Al Fatihah...


...time kasih sudi bace..awk komen,sy suke..^__^..