GeNg BLoGGiNg

Thursday, 2 June 2011

PeLancaRan aLBuM PM kita

assalamualaikum
sangat letih tapi seronok..(dapat makan free)..
baru jek balik dari majlis pelancaran album PM kita
yang di rasmikan oleh YB Dato' Seri Utama Dr Rais Yatim
Menteri Penerangan Komunikasi dan Kebudayaan
Thanks to JASA Malaysia coz invite kami
as wakil karisma UKM tuk join program ni..
tahu pelancaran ni di buat kat mane?
alaaa...kat bangunan warisan sebelah dataran merdeka je tuh..hhuhu..
sape kate artis jek ade album..PM pon ade..huhu
dalam album tu ade 10 lagu..
fully nyanyian ND lala..
pas ni leh la dengar kat TV or radio and
klu rase minat gle kat ND lala tuh..
leh la g bli album die...
kitorang dah dapat free jek tadi...heeheee..
sambil-sambil tu...sempat la kitorang duk snap pic 
ngn kak sharifah shahirah as pengacara kita td..
memang tak sombong and peramah gle..
totally best la n bukan senang dapat peluang macam ni..

 

...time kasih sudi bace..awk komen,sy suke..^__^..