GeNg BLoGGiNg

Monday, 30 May 2011

seLaMat PenGantin BaRu Along...

Assalamualaikum semua..
ni nak share kat korang time wedding my sis aritu
 huhu..baru berkesempatan nk post kat cni ari ni
cube tgk ni...ni pic abg ku yg terhensem ngh nikahkan abang ipar kami..hehe
tgk sape yg lebih neves..kihkihkih

ni time my sis pas akad nikah..
cewaahh..bunge-bunge nampak dah jd milik orang...huhu
yang pic bawah ni dorang ngah berkhatam al-quran
time ni la nak tunjuk bakat-bakat terpendam
yang tak dapat nak tunjuk time kapel2 dlu..
kihkihkih.....

yang ni plak,pic sanding diorang laa..kuning gtu..
cantik jugak akak aku ni..ngehngehngeh..
sejak bile sungguh sopan..
sangat terkesima....:p
yang ni aku lah dah kepenatan jd camerawoman
duk berehat ngn nenek, tunggu mane tau ade orang nak hulur salam kaut kat aku
hahaahhaa..korang tau ke salam kaut tu ape..??
hehehe..
pic yg seterusnya ni sume time kitorang duk mengantar 
my sis bertandang uma mak mentua dia laa
dapat la aku merase nek pelamin sebab kena jd pengapit..hehehe..
siap sewa 1 bas nak bawak sume mak cik2 n pak cik n jiran2 
yang dah banyak tolong time wedding aritu..




yang ni pic kami se family

p/s: dah tgk kn..doakan kebahagiaan my family n my sis.semoga bahagia hingga akhirnye 
and cpt2 dpt baby,sbb xsaba nk dpt ank buah..haha

...time kasih sudi bace..awk komen,sy suke..^__^..

0 comments:

Post a Comment